Apua oheneville hiuksille

Ennen Toppik käsittelyä & Toppik käsittelyn jälkeen

Ainutlaatuinen Toppik-hiustuuhenne

Toppik on ainutlaatuinen yhdistelmä orgaanisia proteiinimikrokuituja, jotka ovat tehty lampaanvillasta ja puhtaasta keratiinistä - samasta proteiinista kuin omat hiuksemme.

Peittääksesi ohenevat alueet, ripottele toppik-kuituja ongelma-alueelle, hiusten etuosaan, taakse tai sivulle. Tulokset näkyvät välittömästi kun tuhannet pienet proteiinikuidut kiinnittyvät ohenevaan hiukseen. Kuidut kiinnittyvät sähkövarauksella magneetin lailla hiukseen ja pysyvät paikoillaan tuulesta, sateesta ja hikoilusta huolimatta. Toppik lisää hiusten tuuheutta ja runsautta sekä estää hiuspohjan näkymistä hiusten läpi. Lopputulos on erittäin luonnollinen.

Läheltäkään katsottuna kukaan ei pysty erottamaan Toppikia omista hiuksistasi. Toppik ei valu eikä tahraa. Tästä huolimatta Toppik on helppo pestä pois shampoolla. Lääkärit ympäri maailman suosittelevat Toppikin käyttöä ja sitä voidaan turvallisesti käyttää yhdessä hiusten lähtö ehkäisevien hoitojen kanssa. Toppik on ideaalinen tuote miehille ja naisille kaikentyyppiseen kaljuuntumiseen.

Huom! Toppik-kuidut eivät edistä millään tavalla normaalia hiustenkasvua.

Toppik-tuotteet saat helposti verkkokaupastamme>>>